تور7 روزه فرانسه

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : 27 اسفند           مدت اقامت : 7 روز

  • پاریس

    سفر به پاریس  یک سفر هیجان انگیز است . برج ایفل و جاذبه های بسیار دیگر را در تور پاریس خواهید دید. این شهر با جاذبه های فوق العاده خود منتظر شماست تا بهترین لحظات را برای شما به ارمغان بیاورد. موزه ها، برجها و بناهای ملی و تاریخی در پاریس همگی نماد های گردشگری در فرانسه و اروپا است. در واقع مسافرت به فرانسه بدون دیدن این شهر زیبا معنایی ندارد. پاریس شهر هنر و آشپزی است که شما را ترغیب به تست کردن غذاهای خوشمزه فرانسوی خواهد کرد. البته در رستوران هایی که در طرح و نقش آراسته و مجلل در همه جای پاریس پراکنده اند. در  تور پاریس می توان با بازدید از موزه لوور به اعماق تاریخ سفر کرد که این ویژگی در هیچ کجای اروپا یافت نمی شود. بازدید از پاریس، شهر پرجاذبه و زیبا را از دست ندهید .

     

  • برنامه پروازهای تور: 

     

    TK899   IKA-SAW     18 MARCH    0620-0910

    TK1819 SAW-CDG    18 MARCH    1140-133

    TK1820 CDG-SAW     24 MARCH   1425-195

    TK898   SAW-IKA     24 MARCH    2105-0130

  • تور نوروزی فرانسه را از فرودگاه امام آغاز خواهید کرد و در ساعت 6  و20 دقیقه صبح روز 27 اسفند 97 به سمت استانبول پرواز خواهید کرد

    بعد از توقف 2 ساعت و 30 دقیقه در ساعت 11 و 40 دقیقه صبح به سمت پاریس پرواز خواهید کرد و در ساعت 13 و 30 دقیقه به پاریس خواهید رسید

    بعد از شش شب اقامت در پاریس و بازدید از جاذبه های فوق العاده پاریس با پرواز 14 و 25 دقیقه در 24 مارس از پاریس به سمت استانبول پرواز خواهید کرد و در ساعت 19 و 50 دقیقه در فرودگاه استانبول خواهید بود .

    بعد از توقف کوتاه در ساعت 21 و 5 دقیقه استانبول را به مقصد تهران ترک خواهید کرد و در ساعت 1 و 30 دقیقه به فرودگاه امام خمینی تهران خواهید رسید و در تاریخ 4 فروردین این تور را به اتمام خواهید رساند .

     

  • این تور شامل خدمات : بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ترکیش، ترانسفر های فرودگاهی، اقامت در هتل­های4 ستاره با صبحانه، بیمه مسافرتی، گشت­های شهری همراه تور لیدر فارسی زبان طبق برنامه تور 

    هزینه ها به صورت زیر می باشد:

    کودک 2 4سال بدون تخت

    کودک 4 -12 سال با تخت

    هر نفر در اتاق یک  تخته

    هر نفر در اتاق دو  تخته

    درجه هتل

    490 یورو+ هزینه پرواز

    900یورو+  هزینه پرواز

    1850 یورو +  هزینه پرواز

    1250 یورو + هزینه پرواز

    4*

     

  • - خیابان شانزه لیزه: این خیابان لوکس ترین خیابان شهر است که اعیان پاریس در این خیابان زندگی می کنند ، شانزه لیزه به معنای دشت الیزه است که کاخ الیزه نیز در نزدکی این خیابان قرار دارد
    - نمای بیرونی کاخ الیزه: کاخ الیزه ، کاخ ریاست جمهوری فرانسه است و فوق العاده زیباست . این کاخ محل ملاقات مهم بین المللی در پاریس است.
    - میدان کنکورد: این میدان در انتهای شرقی خیابان شانزه لیزه قرار دارد و شاهد حوادث بسیاری در تاریخ فرانسه بوده است .  این میدان محل تجمع ملی مردم پاریس بوده است.
    - نمای بیرونی ساختمان اپر: یکی از نماد های شهر پاریس و یک بنای باشکوه در قلب پاریس ساختمان اپرای پاریس یا اپرای گارنیه است که بسیار مجلل و با شکوه ساخته شده است.
    - رودخانه زیبای سن: رود بلند سن از میان پاریس می گذرد و یکی از زیباترین جاذبه های گردشگری پاریس به شمار می رود . 
     
    - موزوه لوور: موزه لوور اسرار بزرگی از تمدن های باستانی تمام دنیا را در قلب خود جا داده است . بنای بیرونی و شیشه ای این موزه یکی از نماد های گردشگری در فرانسه است.
    - کلیسای نوتردام: کلیسای زیبای نوتردام یکی از بناهای معروف پاریس و فرانسه است که سالانه نزدیک به 13 میلیون نفر از آن بازدید می کنند که در کنار رود سن ساخته شده است.
    - برج ایفل: یکی از معروف ترین بناهای ساخته شده به دست بشر برج ایفل است که بازدید از آن تور پاریس را کامل خواهد کرد.
     
  • -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    - گذرنامه هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

    - گذرنامه های که در آن ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا و استرالیا) در صفحه A4.

    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر.

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.

    - برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.

    حساب بانکی سه ماه گذشته به لاتین با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 50 الی 70 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده اند  50 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت شود حساب کارکرد 3 ماهه زیاد باشد.

    -تاریخ صدور مدارک مالی برای سفارت فرانسه حداکثر ۱۰روز قبل از تاریخ تحویل به مرکز VFS باشد.

    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.

    - پس از صدور ویزا ارائه حداقل 500 میلیون ریال ضمانت جهت بازگشت به موقع از سفر الزامی است که این مبلغ بنا به تشخیص کارگزار قابل تغییر است .

     
    1. هزینه نوزاد زیر 2 سال 200 یورو می­باشد.
    2. در صورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه خسارتهای احتمالی کسر و مابقی به مسافر استرداد می گردد.
    3. مسافران باید جهت انگشت نگاری در موعد مقرر در محل نماینده سفارت حضور به هم رسانند
    4. ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و و حسن انجام قرارداد الزامی است.
    5. اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است.
    6. در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه مراتب متعاقباً به مسافران محترم اعلام خواهد شد.
    7. با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد.
    8. اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند.
    9. هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد.
    10. پرداخت 50 درصد از هزینه سفر هنگام ثبت نام الزامی است..

                  

    در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با خانم امامی تماس حاصل فرمایید

    22816500

     

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط