تور 11 روزه فرانسه-ایتالیا

مبدا : تهران           كلاس :           تاريخ : 6 خرداد 1398           مدت اقامت : 11 روز

  • پاریس 

    ونیز

    رم

     
  •  

    برنامه پروازهای تور:

    TK873 27MAY IKAIST 0530 07:15

    45:TK1823 27MAY ISTCDG 10:05 12

    TK1866 06JUN FCOIST 15:25 19:00

    1+TK874 06JUN ISTIKA 21:00 01:40

     

     

     

     
  • تهران- استانبول(هوایی)

    استانبول- پاریس(هوایی)

    پاریس (5 شب)

    پاریس-ونیز (هوایی)

    ونیز(2 شب)

    ونیز-رم(زمینی-قطار) 

    رم-استانبول(هوایی)

    استانبول-تهران(هوایی)

     

     

  • خدمات تور: بلیت رفت و برگشت با هواپیمایی ترکیش، ترانسفر فرودگاهی،اقامت در هتل های 4 ستاره همراه با صبحانه،بیمه مسافرتی، پرواز در مسیر پاریس به ونیز و قطار در مسیر ونیز به رم،گشتهای شهری همراه با راهنمای فارسی زبان، هزینه ویزای شنگن

    قیمتهای  تور:

    کمتر از 2 سال

    کودک 2-4 سال

    کودک 4-12 سال

    هر نفر در اتاق یک تخته

    هر نفر در اتاق دو تخته

    هتل

     

    -

    990یورو+پرواز

    1590یورو+

    پرواز

    3540 یورو+پرواز

    2150 یورو+ پرواز

    4*

     

     

  • پاریس: گشت پانورامای شهر پاریس شامل،بازدید از میدان شارل دو گل ،خیابان شانزلیزه، کلیسای نوتردام،بنای مادلن،موزه لوور و ده ها دیدنی دیگر

    ونیز: بازدید از میدان سن مارکو، باسیلیکای ونیز،کاخ دوک ها و کوچه زیبای ونیزی

    رم: آمفی تاتر بزرگ رم(کلوسئوم)، واتیکان، میدان ونیزی، یادبود امانوئل دوم،چشمه آرزوها، پله اسپانیایی،میدان ناوونا،بنای تاریخی ناپلئون

  •  

    -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد

    - گذرنامه­ هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند

    - گذرنامه ­های که در آن­ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان یا ایتالیا می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا، استرالیا) در صفحه A4

    - 3 قطعه عکس 6*4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار( که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص

    - برای صاحبان شرکت­های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی  ( که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم ( 2 مهر)

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند

    -حساب بانکی سه ماه گذشته به لاتین با مهر و دو امضای کد دار با حداقل مانده موجودی 50 الی 70 میلیون تومان. برای کسانی که قبلاً ویزای شنگن دریافت کرده اند  50 میلیون تومان مانده موجودی کافی است. دقت شود حساب کارکرد 3 ماهه زیاد باشد.
     
    تاریخ صدور مدارک مالی برای سفارت فرانسه حداکثر ۱۰روز قبل از تاریخ تحویل به مرکز VFS باشد.
    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی

    - پس از صدور ویزا ارائه حداقل 500 میلیون ریال ضمانت جهت بازگشت به موقع از سفر الزامی است که این مبلغ به تشخیص کارگزار قابل تغییر است.
     
    ضمانت به صورت چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی و یا وکالت محضری بر روی سند ملکی خواهد بود. مبلغ ضمانت به صورت وکالت محضری 50 میلیون تومان خواهد بود
     
     

     

  • 1- هزینه نوزاد زیر 2 سال 200 یورو می باشد.

    2- در صورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه هزینه خسارتهای احتمالی کسر و مابقی به مسافر استرداد می شود

    3-مسافران باید جهت انگشت نگاری در موعد مقرر حضور به هم رسانند

    4- ضمانت لازم بر اساس تشخصی آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و حسن انجام قرارداد الزامی است.

    5-اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر الزامی است

    6- در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایر لاین مربوطه مراتب متعاقبا به مسافران محترم اعلام خواهد شد

    7- با توجه به نوسانات نرخ ارز مبلغ ارزی به صورت ارز مربوطه دریافت خواهد شد

    8-اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت نزد شرکت باقی می ماند

    9-هزینه ترجمه مدارک بر عهده مسافر می باشد

    10-پرداخت 50 در صد از هزینه سفر هنگام ثبت نام الزامی است. 

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط