تور 17 روز کانادا

مبدا : تهران           كلاس :           تاريخ : 27 اسفند           مدت اقامت : 17روز

  • 5 شب ونکوور 3 شب تورنتو 6 شب کنکن 2 شب نیا گارا

  • : بلیط رفت و برگشت  با هواپیمایی لوفتانزا کلیه ترانسفر های فرودگاهی و بین شهری اقامت در هتل های لوکس 4 و 5 ستاره با موقعیت مکانی عالی با صبحانی ( خدمات  در هتل کنکن بصورت می باشد.

  • : تهران  . ونکوور . ونکوور – (5 شب ) ونکوور – تورنتو (هوایی) تورنتو ( 3 شب) تورنتو کنکن ( هوایی) کنکن ( 6شب) کنکن – تورنتو (هوایی) تورنتو – نیاگارا – تورنتو ( زمینی ) تورنتو – تهران ( هوایی)

     

  • هر نفر در اتاق دو تخته : 4950 دلار + پرواز

    هر نفر در اتاق یک تخته : 6550 دلار + پرواز

    کودک 4- 12 سال با تخت 3250 دلار + پرواز

    کودک 2 - 4 سال بدون تخت : 2550 دلار + پرواز

    کودک زیر 2 سال : 950 دلار

     

  • چک لیست مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی کانادا:

    • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار

    به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ویزا درج شده است.

    • یک قطعه عکس جدید 4.5*3.5 رنگی با زمینه سفید
    • ترجمه شناسنامه و سند ازدواج
    • تکمیل فرم های اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر کدام از متقاضیان
    • مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش ۶ ماهه حساب که نشان‌ دهنده میزان درآمد ماهیانه وی باشد و گواهی سپرده بلند مدت در صورت وجود. (مدارک دیگری هم چون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار سند اتومبیل و اجاره نامه نیز می‌تواند تمکن مالی شما را نشان دهد)
    • ترجمه اسناد ملکی
    • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی) ترجمه دو فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی برای کارمندان، ترجمه روزنامه رسمی "آگهی تاسیس" شرکت و آگهی تغییرات و تصمیمات و لیست حقوق و بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی و گردش ۶ ماهه حساب شرکت برای کارفرمایان، کارت بازرگانی و گواهی اتاق بازرگانی برای تجار، پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه برای پزشکان، پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت برای مهندسین پروانه بهره وری برای کارخانه داران، جواز کسب برای کاسبان ترجمه حکم بازنشستگی و فیش مستمری بگیری برای بازنشستگان
    • دعوت نامه با ذکر نام کامل فرد دعوت کننده، تاریخ تولد، آدرس و تلفن در کانادا، عنوان شغلی، وضعیت اقامت، شرایط خانوادگی و ذکر اطلاعات اعضای خانواده، "تعداد و نام افرادی که با شما زندگی می کنند نوشته شود" و اطلاعات فرد یا افراد دعوت شده شامل نام، تاریخ تولد، آدرس و تلفن نسبت با دعوت کننده، دلیل سفر، مدت زمانی که قرار است در کانادا اقامت داشته باشد، محل اقامت قصد وی برای ترک خاک کانادا و اینکه هزینه‌های وی در مدت زمان اقامت به عهده چه کسی است. دعوت نامه پس از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبتNotary Public برسد. در صورت امکان نسبت به فرد دعوت کننده با دعوت شونده از طریق ترجمه شناسنامه ها مشخص شود. ارائه اسکن کارت شهروندی Canadian citizenship cardیا شناسنامه کاناداییCanadian birth certificate یا کارت اقامتPR card از سوی فرد دعوت کننده الزامی است همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار،نامه بانک برگه های مالیاتی Notice of assessment و فرم‌های T4  یا T1 تاثیر بسیار زیادی در ویزا شدن دعوت شونده دارند.
    • در صورت عدم وجود دعوتنامه، رزرو  هتل و شرح آیتینری سفر الزامیست.
    •  رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

    *** کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحاً به تایید دادگستری برسند***

  • در صورت اقدام برای صدور روادید کانادا مبلغ 300 دلار به هزینه های فوق اضافه می گردد

    هزینه نفر سوم در دو تخته 4650 دلار خواهد بود.

    کنترل اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه از زمان سفر بر عهده آژانس همکاری می باشد

    در صورت تغییر در برنامه پروازی  و یا ایر لاین مربوطه متعا قبا به مسافران محترم اعلان خواهد شد

    پرداخت کل ملغ ارزی  در زمان ثبت نام و تسویه حساب مبالغ ریالی تا قبل از سفر الزامی است

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط