تور یونان

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : هر هفته           مدت اقامت : 5 روز

  • آتن

  • هواپیما

  • هوایی

  • طبق پکیج

  • خدمات تور:

    اقامت در هتل4 ستاره با صبحانه – ترانسفر های فرودگاهی– ویزای شنگن– بیمه مسافرتی

  • طبق پکیج

  • مدارک مورد نیاز سفارت یونان ( ترجمه رسمی به همراه تاییدیه دادگستری و امور خارجه)

     
    -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.
     
    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.
     
    - گذرنامه­ هایی که مربوط به یکی از کشور های اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.
     
    - در صورتی که پاسپورت قدیمی دارای مهر ریجکت از سفارت های یونان می باشد حتماً مسئول تحویل مدارک را با خبر کنید.
     
    - یک سری کپی از ویزا های قبلی (به ویژه ویزا های شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا، استرالیا) در صفحه A4.
     
    - 3 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.
     
    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.
     
    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر:
     
     برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.
     
     برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.
     
    برای صاحبان شرکت­ های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.
     
     برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).
     
     برای کسبه: ترجمه جواز کسب، کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.
     
     برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.
     
     برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.
     
     برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.
     
    - پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته  و تمکن به لاتین با مهر رنگی یا مهر برجسته بانک با حداقل موجودی پانصد میلیون ریال.
     
    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.
     
    - پس از صدور ویزا ارائه حداقل پنجاه میلیون تومان ضمانت جهت بازگشت از سفر الزامی است.
     
     
     
  •  

    نکات:

     

    • قیمت پرواز رفت و برگشت با توجه به تاریخ درخواستی و نرخ روز محاسبه می شود.
    • مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای فرانسه 5 الی 6 هفته از تحویل مدارک ترجمه شده می باشد.
    • ورودی سفارت و هزینه ترجمه کلیه مدارک بر عهده مسافر است
    • ضمانت بازگشت به موقع از سفر هر نفر حداقل 40 میلیون تومان ضمانت بانکی است که بنا به تشخیص کارگزار قابل تغییر است.
    • کلیه مدارک میبایست به انگلیسی ترجمه شده باشد .
    • پرداخت 50% از هزینه تور به هنگام ثبت نام الزامی است.
    • کنترل پاسپورت جهت موانع خروج از کشور بر عهده مسافر است.
  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط