تور اتریش

مبدا : تهران           كلاس :           تاريخ : نوروز ۹۷           مدت اقامت :

  • تور های زیر مجموعه (تور های ترکیبی اتریش)

     

     

     

    کشور اتریش یکی از زیباترین کشورهای اروپای شمالی است.

    قسمتی از کوه های زیبای آلپ در این کشور قرار گرفته است.

    رودخانه دانوب و مناظر طبیعی اطراف آن نیز به زیبایی های این کشور افزوده است.

    مساحت این کشور  نزدیک به ۸۴ هزار کیلومتر مربع است که تقریبا یک بیستم مساحت ایران است.

     

    اتریش علاوه بر زمین های زراعی سرسبز دارای کوهستان های زیادی هست که ترکیب این دو منظره با هم باعث بوجود آمدن مناظر بسیار زیبا شده اند .

    از دیدنی های گراتس زیبا بگذریم قلعه تاریخی هوکاستورتز زیبایی های منحصر به فرد و تاریخی از قرون وسطی دارد.

     

    اگر تمایل دارید بیشتر درمورد اتریش بدانید می توانید با شماره تلفن ۲۲۸۱۶۵۰۰ - ۰۲۱ تماس بگیرید و از مشاوره رایگان همکاران ما استفاده کنید.

  • راهنمای دریافت ویزای توریستی اتریش

    کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

    1- فرم درخواست یا فرم اپلیکیشن که به صورت کامل و خوانا و به زبان آلمانی باید تکمیل شده باشد.

    2- 4 قطعه عکس رنگی که قدیمی تر از 6 ماه نباشد در اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر. برای اطلاع بیشتر از وضعیت عکس مورد نظر سفارت کلیک کنید.

    3- گذرنامه معتبر که حداقل 6 ماه از زمان سفر دارای اعتبار باشد. همچنین ضروری است گذرنامه دارای 4 صفحه آزاد باشد.

    4- کپی از صفحه اول گذرنامه به علاوه کپی از کلیه ویزاهای شنگن، انگلستان، آمریکا، استرالیا و کانادای قبلی.

    5-  مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی)

    6- بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 57.777 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت.

    7- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)

    8. بلیط سفر یا رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز ( ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد)

    9- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به طور خاص گردش شش ماهه مالی با گردش و مانده بالا. توجه شود که مبلغ هنگفت نباید به یک باره در حساب واریز شده باشد.

    10- در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 8 مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه یا تعهد نامه الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.  برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به دعوتنامه الکترونیکی به این لینک مراجعه کنید.

    11- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

    12- هزینه رسیدگی به درخواست ویزا 67 یورو، کودکان و جوانان 6 الی 24 سال: 53 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان است. لازم به ذکر است هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. همچنین وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود. 

    سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص ،علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

    خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

    یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل 41 روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا ،تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد.

    چنانچه هنگام گذر از مرز دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

     

    برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ویزای اتریش با شماره 02122816500 تماس بگیرید.

  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط