تور فرانسه پاریس

مبدا : تهران           كلاس : اکونومی           تاريخ : هفتگی           مدت اقامت : 5 روزه

  • پاریس

  • هواپیما

  • هوایی

  • طبق پکیج

  • خدمات تور:

    اقامت در هتل4 ستاره با صبحانه – ترانسفر های فرودگاهی– ویزای شنگن– بیمه مسافرتی

  • طبق پکیج

  • - ترجمه مدارک به زبان انگلیسی روی سربرگ دفتر رسمی با مهر مترجم بدون مهر وتاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

    -اصل گذرنامه به همراه دو سری کپی از صفحه اول در صفحه A4.

    - گذرنامه حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    - گذرنامه هایی که مربوط به یکی از کشورهای اتحادیه شنگن باشد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

    - گذرنامه های که در آن ها مهر دریافت ویزای شنگن از یکی از کشورهای شنگن داشته باشد (در اصطلاح مهر ریجکت) دارای اعتبار نبوده و با داشتن آن مهر نمی توان برای ویزا اقدام کرد.

    - یک سری کپی از ویزاهای قبلی (به ویژه ویزاهای شنگن، انگلیس، کانادا، آمریکا و استرالیا) در صفحه A4.

    - 3 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.

    - شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه.

    - مدرک شغلی معتبر به شرح زیر.

    - برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کارگزینی+ فیش حقوقی.

    - برای کارمندان بخش خصوصی  ترجمه نامه گواهی اشتغال به کار (که به فارسی تهیه شده) شامل اسم و فامیل، تاریخ شروع کار در آن شرکت، شماره بیمه و اعلان موافقت شرکت با مرخصی فرد در تور مربوطه در تاریخ مشخص.

    - برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه  روزنامه رسمی شرکت همراه با دو سری کپی از اصل فارسی.

    - برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا  تجمه عضویت هیأت علمی و  ترجمه نامه گواهی تحصیلی (که به فارسی تهیه شده) از دانشگاه ممهور به مهر دانشگاه و وزارت علوم (2 مهر).

    - برای کسبه: ترجمه جواز کسب/ کارت بازرگانی یا نامه از اتحادیه به فارسی که تأیید می کند فرد مربوطه در آن صنف مشغول به کار بوده و دارای شماره عضویت است.

    - برای وکلا: ترجمه پروانه وکالت.

    - برای پزشکان: ترجمه جواز مطب به همراه دانشنامه پزشکی.

    - برای مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی  ترجمه کارت نظام مهندسی کفایت می کند.

    - پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته و تمکن به لاتین با مهر رنگی یا مهر برجسته بانکی با حداقل موجودی پانصد میلیون ریال.

    - ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل فارسی.

     

     

     

  •  

    نکات:

     

    • قیمت پرواز رفت و برگشت با توجه به تاریخ درخواستی و نرخ روز محاسبه می شود.
    • مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای فرانسه 5 الی 6 هفته از تحویل مدارک ترجمه شده می باشد.
    • ورودی سفارت و هزینه ترجمه کلیه مدارک بر عهده مسافر است
    • ضمانت بازگشت به موقع از سفر هر نفر حداقل 40 میلیون تومان ضمانت بانکی است که بنا به تشخیص کارگزار قابل تغییر است.
    • کلیه مدارک میبایست به انگلیسی ترجمه شده باشد .
    • پرداخت 50% از هزینه تور به هنگام ثبت نام الزامی است.
    • کنترل پاسپورت جهت موانع خروج از کشور بر عهده مسافر است.
  • عکس
  • ویدئوها

مقایسه کنید

شما میتوانید تور ها را با هم مقایسه کنید
رزرو کنید
با پر کردن فرم سفر را رزرو کنید
رزرو کنید



متن فوق را وارد کنید

نظر بدهید

نظر خود در مورد این تور را به اشتراک بگذارید
نظر بدهید



متن فوق را وارد کنید

تور های مرتبط


مقالات مرتبط